Zenyoga je poseban oblik yoge – meditacija u kretanju – usaglašen s praksom chana. Vježbamo je i podučavamo već preko četrdeset godina i najstarija smo škola yoge u Hrvatskoj. U zenyogi usklađujemo tri aspekta našeg bića – tijelo, dah i um.

Više o (zen)yogi

Gdje vježbati

Vježbati možete s našim ovlašenim učiteljima/cama u više gradova u Hrvatskoj, Sloveniji, Njemačkoj i SAD-u. Uživo ili preko platforme Zoom, potražite grupu za sebe.

Popis svih lokacija

Najave

Mirnoća i uvid

Kada: 24. i 25. veljače 2024.

Gdje: Chan centar Hartovski vrh

Tečaj meditacije temeljni je program Centra i početna točka na putu njegovanja uma u tradiciji chana. Vodi ga naš učitelj Žarko Andričević. Saznat ćete što je chan meditacija, zašto je važno njegovati um i kako to činiti. Naš tečaj je u zadnjih 25 godina je postavio najviše standarde u poduci meditacije u našoj zemlji i međunarodno.

Saznajte više

Zemlja, voda, vatra, zrak

Kada: 26. - 28. siječnja 2024.

Gdje: Chan centar Hartovski vrh

Radionica yoge i meditacije na hrvatskom i/ili engleskom jeziku. Provedite vikend na Hartovskom vrhu na radionici yoge Tatjane Mesar – i to u prostoru posvećenom pomnosti, radoznalosti, igri i kreativnom propitivanju. Tatjana je osnivačica Dynamic Mindfulness škole yoge u Berlinu, iskusna učiteljica i praktičarka chana, karakterističnog kreativnog i istraživačkog pristupa tjelesnom pokretu. 

Saznajte više

Škola za učitelje

Kada: 8. - 10. prosinca 2023.

Gdje: Chan centar Hartovski vrh

Predavanja za sedmu generaciju polaznika škole za učitelje zenyoge koja je na razini 500 registrirana pri Yoga Allianceu od 2003. godine. Ukupan broj kontaktnih sati tijekom dvogodišnjeg trajanja škole iznosi 650, što je čini najcjelovitijom školom yoge u nas.

Saznajte više

Primajte naše novosti

Budite u toku sa svim aktivnostima Zenyoga zajednice.