Zenyoga je poseban oblik yoge – meditacija u kretanju – usaglašen s praksom chana. Vježbamo je i podučavamo već preko četrdeset godina i najstarija smo škola yoge u Hrvatskoj. U zenyogi usklađujemo tri aspekta našeg bića – tijelo, dah i um.

Više o (zen)yogi

Gdje vježbati

Vježbati možete s našim ovlašenim učiteljima/cama u više gradova u Hrvatskoj, Sloveniji, Njemačkoj i SAD-u. Uživo ili preko platforme Zoom, potražite grupu za sebe.

Popis svih lokacija

Najave

ZaJedno

Kada: 14. - 16. srpnja 2024.

Gdje: Chan centar Hartovski vrh

Program za djecu i odrasle zaJedno na Hartovskom vrhu u ljetnom izdanju! Boravak u prirodi, igra, istraživanje osjetilnih doživljaja, vježbanje yoge, usmjeravanje pažnje na tijelo i dah, radosno bivanje u sadašnjem trenutku samo je dio aktivnosti kojima ćemo ispuniti vikend sredinom srpnja. 

Saznajte više

Ljetni seminar

Kada: 17. - 24. kolovoza 2024.

Gdje: Chan centar Hartovski vrh

Provedite ljetni tjedan u planinama - u parku prirode i prostoru oblikovanom za njegovanje primijenjene pomnosti! Ovogodišnji ljetni seminar oblikovan je za napredne vježbače yoge, učitelje i polaznike škole. U podržavajućoj atmosferi ljudi sličnoga iskustva, uključuje razdoblja tišine i meditacije, vježbanja, istraživanja i predavanja. Posebno se radujemo što nam se priključuje Tatjana koja će podijeliti svoja znanja i iskustva o primijenjenoj anatomiji yoge i biomehanici!

Saznajte više

Škola za učitelje

Kada: 28. - 30. lipnja, 20. - 22. rujna 2024.

Gdje: Chan centar Hartovski vrh

Predavanja za sedmu generaciju polaznika škole za učitelje zenyoge koja je na razini 500 registrirana pri Yoga Allianceu od 2003. godine. Ukupan broj kontaktnih sati tijekom dvogodišnjeg trajanja škole iznosi 650, što je čini najcjelovitijom školom yoge u nas.

Saznajte više

Primajte naše novosti

Budite u toku sa svim aktivnostima Zenyoga zajednice.