Zenyoga je poseban oblik yoge – meditacija u kretanju – usaglašen s praksom chana. Vježbamo je i podučavamo već preko četrdeset godina i najstarija smo škola yoge u Hrvatskoj. U zenyogi usklađujemo tri aspekta našeg bića – tijelo, dah i um.

Više o (zen)yogi

Gdje vježbati

Vježbati možete s našim ovlašenim učiteljima/cama u više gradova u Hrvatskoj, Sloveniji, Njemačkoj i SAD-u. Uživo ili preko platforme Zoom, potražite grupu za sebe.

Popis svih lokacija

Najave

Zemlja, voda, vatra, zrak

Kada: 14. i 15. listopada 2023.

Gdje: Chan centar Hartovski vrh

Provedite vikend na Hartovskom vrhu na radionici yoge Tatjane Mesar – i to u prostoru posvećenom pomnosti, radoznalosti, igri i kreativnom propitivanju. Tatjana je osnivačica Dynamic Mindfulness škole yoge u Berlinu, iskusna učiteljica i praktičarka chana, karakterističnog kreativnog i istraživačkog pristupa tjelesnom pokretu.

Saznajte više

Škola za učitelje

Kada: rujan 2023. – kolovoz 2025.

Gdje: Chan centar Hartovski vrh

Upisujemo sedmu generaciju polaznika škole za učitelje zenyoge koja je na razini 500 registrirana pri Yoga Allianceu od 2003. godine. Ukupan broj kontaktnih sati tijekom dvogodišnjeg trajanja škole iznosi 650, što je čini najcjelovitijom školom yoge u nas.

Saznajte više

Ljekovita ravnoteža

Kada: 24. – 26. studenog 2023.

Gdje: Chan centar Hartovski vrh

Vikend uz istančanu i duboku praksu zenyoge pod majstorskim vodstvom Mire Peunik, iskusne učiteljice yoge bogatog znanja o somatskim područjima ljudskog bića i regenerativnim načinima kretanja. Njezin prepoznatljiv terapeutski pristup yogi uvijek iznova oduševljava jednostavnošću i dubinom.

Saznajte više

Primajte naše novosti

Budite u toku sa svim aktivnostima Zenyoga zajednice.