Zenyoga je poseban oblik yoge – meditacija u kretanju – usaglašen s praksom chana. Vježbamo je i podučavamo već preko četrdeset godina i najstarija smo škola yoge u Hrvatskoj. U zenyogi usklađujemo tri aspekta našeg bića – tijelo, dah i um.

Više o (zen)yogi

Gdje vježbati

Vježbati možete s našim ovlašenim učiteljima/cama u više gradova u Hrvatskoj, Sloveniji, Njemačkoj i SAD-u. Uživo ili preko platforme Zoom, potražite grupu za sebe.

Popis svih lokacija

Najave

Proljetna buđenja

Kada: 26. - 29. travnja 2024.

Gdje: Krk

Ovog proljeća opet se budimo u Krku, na našem voljenom prvomajskom seminaru zenyoge i chana. Usporit ćemo i pojednostavniti život. Izmaknuti se iz svakodnevnice, da bismo joj se lakši i spokojniji vratili. Podsjetiti se da je proljeće vrijeme koje poziva na buđenje tijela i uma. Prepustiti se blagotvornom utjecaju vježbanja u ugodnom društvu i lijepoj okolini, uz poticajno vodstvo.

Saznajte više

Mirnoća i uvid

Kada: 11. i 12. svibnja 2024.

Gdje: Chan centar Hartovski vrh

Tečaj meditacije temeljni je program Centra i početna točka na putu njegovanja uma u tradiciji chana. Vodi ga naš učitelj Žarko Andričević. Saznat ćete što je chan meditacija, zašto je važno njegovati um i kako to činiti. Naš tečaj je u zadnjih 25 godina je postavio najviše standarde u poduci meditacije u našoj zemlji i međunarodno. Namijenjen je početnicima i onima koji već vježbaju meditaciju, ali nisu dovoljno detaljno ili ispravno upućeni kako to činiti.

Saznajte više

Škola za učitelje

Kada: 15. - 17. ožujka 2024.

Gdje: Chan centar Hartovski vrh

Predavanja za sedmu generaciju polaznika škole za učitelje zenyoge koja je na razini 500 registrirana pri Yoga Allianceu od 2003. godine. Ukupan broj kontaktnih sati tijekom dvogodišnjeg trajanja škole iznosi 650, što je čini najcjelovitijom školom yoge u nas.

Saznajte više

Primajte naše novosti

Budite u toku sa svim aktivnostima Zenyoga zajednice.